Smart2Led

Bij Studio Sanne Elisabeth zijn we altijd op zoek naar projecten die niet alleen onze creatieve vaardigheden uitdagen, maar ook een positieve impact hebben op mensen en de wereld om ons heen. Smart2Led was zo'n project dat ons enthousiast maakte vanwege hun missie om emoties te prikkelen met slimme LED-oplossingen.

Smart2Led heeft een indrukwekkend traject afgelegd in hun zoektocht naar een betere wereld via verlichting. Hun verhaal begon ver voor 2009, toen ze technieken verkenden om gebouwen energiezuiniger te maken. Maar ze gingen verder dan dat; ze doken diep in de wereld van LED-licht en de effecten ervan op mensen. Het resultaat: ze ontwikkelden lichtrecepten die afgestemd zijn op verschillende doelgroepen en hun individuele behoeften.

Een gebruiksvriendelijke website

Studio Sanne Elisabeth hielp Smart2Led om hun merkverhaal online te delen. De oude website, gemaakt in een verouderde omgeving, was niet gebruiksvriendelijk en voldeed niet aan de behoeften van Smart2Led en de standaarden van hedendaagse websites. We besloten de website opnieuw te ontwerpen en te bouwen met behulp van WordPress, zodat Smart2Led in de toekomst gemakkelijk blogberichten en projecten kan toevoegen en beheren.

Het nieuwe ontwerp van de website is responsive en sluit aan bij de identiteit van Smart2Led. We hebben een duidelijke en intuïtieve navigatiestructuur ontworpen om de bezoekers te begeleiden en de gewenste informatie gemakkelijk te vinden. Met een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke lay-out kunnen bezoekers nu moeiteloos het verhaal en producten van Smart2Led verkennen.

We werkten nauw samen met Smart2Led om bestaande webteksten te herzien en te herschrijven om ze beter af te stemmen op hun herpositionering en merkbericht. Dit omvatte het creëren van duidelijke en overtuigende inhoud die de expertise van Smart2Led in slimme verlichting benadrukte.

Verfijning visuele identiteit

We hebben Smart2Led geholpen bij het verfijnen van hun merkidentiteit. Dit omvatte het creëren van grafische elementen, een kleurenpalet en typografie die het huidige logo en hun innovatieve karakter versterken.

samenwerken

Wil jij samenwerken met Studio Sanne Elisabeth? Stuur ons een berichtje!

Contact

Stuur een berichtje

0630264054

info@sanne-elisabeth.nl

Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00

KVK 62492217 NL003484964B56