nieuws

Events, publicaties, interviews & meer

Nieuws - Development opleiding afgerond

Op 15 juni 2023 heeft Sanne Elisabeth haar opleiding Front End Development via Winc Academy succesvol afgerond. Haar studie is mede mogelijk gemaakt door het Opijver, het Achterhoeks Talentenfonds.

Event - Werkproces van een designer

24 maart 2023 geeft Sanne Elisabeth via Novia Connect een masterclass over haar werkproces. Van opdracht en briefing tot het uiteindelijke ontwerp.

Podcast - De kracht van de introvert

Vanaf 3 juni 2022 is Sanne Elisabeth te horen in de podcast 'De kracht van de introvert'. In de aflevering ging ik met Karolien Koolhof in gesprek over introversie.

Event - Frisse start

21 januari 2022 host Sanne Elisabeth via Netwark een netwerkevenement met het thema 'frisse start'. Tijdens dit event leren ondernemende vrouwen uit Oost-Nederland elkaar kennen en volgen ze een masterclass projectmanagement.

Event - Aan de Praat

16 december 2021 host Sanne Elisabeth via Netwark een netwerkevenement voor ondernemers in Oost-Nederland om terug te blikken op het afgelopen jaar en vooruit te blikken op het nieuwe jaar.

Lezing - Building a Storybrand

10 december 2021 geeft Sanne Elisabeth via Novia Connect een lezing over het StoryBrand-framework, een marketingstrategie van Donald Miller.

Event - Gezond ondernemen

26 november 2021 host Sanne Elisabeth via Netwark een netwerkevenement voor ondernemers in Oost-Nederland. Het thema: gezond ondernemen. Sprekers Esther Bakker en Linda Garretsen geven een masterclass over een gezonde mindset.

AMA - Online zichtbaarheid

5 november 2021 geeft Sanne Elisabeth antwoord op al jouw vragen rondom online zichtbaarheid tijdens de AMA (Ask Me Anything) van Novia Connect.

Artikel - Haar Verhaal

Op 11 mei 2021 deelde Netwark Sanne's ondernemersverhaal. Daarin vertel ik waarom ik ben begonnen met ondernemen, hoe het nu gaat en wat mijn toekomstplannen zijn.

Artikel - In gesprek met...

Op 6 mei 2021 deelde Novia Connect Sanne's ondernemersverhaal. Daarin vertel ik waarom ik ben begonnen met ondernemen, hoe het nu gaat en wat mijn toekomstplannen zijn.

Event - Ondernemen in Oost-NL

21 april 2021 host Sanne Elisabeth via Netwark een netwerkevenement met het thema 'ondernemen in oost-Nederland'. Te gast is Loes Ten Dolle, Achterhoekraadslid en fractievoorzitter van D66 Winterswijk.

Event - Aan de praat

17 december 2020 host Sanne Elisabeth via Netwark een netwerkevenement voor ondernemers in Oost-Nederland om terug te blikken op het afgelopen jaar en vooruit te blikken op het nieuwe jaar.

Event - Aan de Praat

29 september 2020 host Sanne Elisabeth via Netwark een netwerkevenement voor ondernemers in Oost-Nederland om elkaar te leren kennen en ideeën uit te wisselen.

Contact

Stuur een berichtje, bel of app ons

0630264054

info@sanne-elisabeth.nl

Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00

KVK 62492217 NL003484964B56