Nieuws

Events, publicaties, interviews & meer

Development opleiding afgerond

Op 15 juni 2023 heeft Sanne Elisabeth haar opleiding Front End Development via Winc Academy succesvol afgerond. Haar studie is mede mogelijk gemaakt door het Opijver, het Achterhoeks Talentenfonds.

Werkproces van een designer

24 maart 2023 geeft Sanne Elisabeth via Novia Connect een masterclass over haar werkproces. Van opdracht en briefing tot het uiteindelijke ontwerp.

Een boek over typografie opengeklapt op tafel.
Een telefoon met op het scherm de podcast 'De kracht van de introvert' geopend. De aflevering met Sanne Elisabeth wordt getoond via Spotify.

Podcast: de kracht van de introvert

Vanaf 3 juni 2022 is Sanne Elisabeth te horen in de podcast ‘De kracht van de introvert’. In de aflevering ging ik met Karolien Koolhof in gesprek over introversie.

Aflevering luisteren

Event: frisse start

21 januari 2022 host Sanne Elisabeth via Netwark een netwerkevenement met het thema ‘frisse start’. Tijdens dit event leren ondernemende vrouwen uit Oost-Nederland elkaar kennen en volgen ze een masterclass projectmanagement.

Een groepsfoto van het Netwark event 'Frisse start'.

Event: aan de praat

16 december 2021 host Sanne Elisabeth via Netwark een netwerkevenement voor ondernemers in Oost-Nederland om terug te blikken op het afgelopen jaar en vooruit te blikken op het nieuwe jaar.

Lezing: Building a StoryBrand

10 december 2021 geeft Sanne Elisabeth via Novia Connect een lezing over het StoryBrand-framework, een marketingstrategie van Donald Miller.

Een foto van boeken met de tekst: "Boekenclub. Building a StoryBrand. Vrijdag 10 december om 17:00u."
Een groepsfoto van het Netwark event 'Aan de Praat: gezond ondernemen'.

Event: gezond ondernemen

26 november 2021 host Sanne Elisabeth via Netwark een netwerkevenement voor ondernemers in Oost-Nederland. Het thema: gezond ondernemen. Sprekers Esther Bakker en Linda Garretsen geven een masterclass over een gezonde mindset.

Event: online zichtbaarheid

5 november 2021 geeft Sanne Elisabeth antwoord op al jouw vragen rondom online zichtbaarheid tijdens de AMA (Ask Me Anything) van Novia Connect.

Een portretfoto van Sanne Elisabeth met de tekst: "Ask Me Anything. Online Zichtbaarheid. Vrijdag 5 november door Sanne Elisabeth."
Een computer met op het scherm een artikel van Sanne Elisabeth's ondernemersverhaal door Netwark.

Artikel: haar verhaal

Op 11 mei 2021 deelde Netwark Sanne’s ondernemersverhaal. Daarin vertel ik waarom ik ben begonnen met ondernemen, hoe het nu gaat en wat mijn toekomstplannen zijn.

Lees artikel

Artikel: in gesprek met...

Op 6 mei 2021 deelde Novia Connect Sanne’s ondernemersverhaal. Daarin vertel ik waarom ik ben begonnen met ondernemen, hoe het nu gaat en wat mijn toekomstplannen zijn.

Lees artikel

Een computer met op het scherm het artikel 'in het gesprek met... Sanne Elisabeth' door Novia Connect.
Een groepsfoto van het Netwark event 'Aan de Praat'.

Event: ondernemen in Oost-Nederland

21 april 2021 host Sanne Elisabeth via Netwark een netwerkevenement met het thema ‘ondernemen in oost-Nederland’. Te gast is Loes Ten Dolle, Achterhoekraadslid en fractievoorzitter van D66 Winterswijk.

Event: nieuwjaarsborrel

17 december 2020 host Sanne Elisabeth via Netwark een netwerkevenement voor ondernemers in Oost-Nederland om terug te blikken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken op het nieuwe jaar.

Een groepsfoto van Netwark event "aan de praat: kerst-editie"
Een groepsfoto van een Netwark event.

Event: aan de praat

29 september 2020 host Sanne Elisabeth via Netwark een netwerkevenement voor ondernemers in Oost-Nederland om elkaar te leren kennen en ideeën uit te wisselen.

Contact

Stuur een berichtje

0630264054

info@sanne-elisabeth.nl

Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00

KVK 62492217 NL003484964B56