Smart2Concepts

Bij Studio Sanne Elisabeth hebben we het genoegen gehad om samen te werken met Smart2Concepts, een innovatief bedrijf dat zich richt op het verbeteren van gebouwen door middel van slimme technische concepten. Ons doel was om een webdesign te creëren dat de indrukwekkende projecten van Smart2Concepts in de schijnwerpers zet, evenals hun diepgaande multidisciplinaire kennis.

Bij Smart2Concepts draait alles om slimme technische concepten die gebouwen veiliger, comfortabeler en duurzamer maken. De oprichters van het bedrijf hebben tientallen jaren ervaring in het optimaliseren van gebouwen met slimme integrale technieken. Smart2Concepts maakt deel uit van de PromTeg Groep, een samenwerkingsverband van bedrijven met multidisciplinaire specialisten. De specialisten werken in sterk procesgerichte teams en werken met een doelgroep-afhankelijke en conceptmatige benadering.

Een nieuwe online uitstraling

Het begon allemaal met een oude website die niet gebruikersvriendelijk was. Smart2Concepts had dringend behoefte aan een nieuwe online uitstraling die hun innovatieve identiteit weerspiegelde en hen in staat zou stellen om gemakkelijk projecten te delen. Dat is waar Studio Sanne Elisabeth in beeld kwam.

We begonnen met het heroverwegen en versterken van Smart2Led’s merkidentiteit. Dit omvatte het definiëren van hun missie, visie en kernwaarden, evenals het verfijnen van hun merkpositionering.

Studio Sanne Elisabeth heeft een volledig op maat gemaakte website ontworpen en ontwikkeld voor Smart2Concepts. We zorgden ervoor dat de website volledig responsief was, zodat deze op alle apparaten, inclusief smartphones en tablets, optimaal kon worden bekeken en gebruikt.

We richtten ons op een gestroomlijnde navigatie, duidelijke call-to-actions en een responsief ontwerp om een optimale gebruikerservaring te garanderen.

Pakkende webteksten

We werkten samen met Smart2Concepts om pakkende en informatieve webteksten te creëren. We vertaalden de technische aspecten van hun diensten naar begrijpelijke taal, zodat bezoekers een duidelijk inzicht kregen in de voordelen van de expertises en diensten van Smart2Concepts.

samenwerken

Wil jij samenwerken met Studio Sanne Elisabeth? Stuur ons een berichtje!

Contact

Stuur een berichtje

0630264054

info@sanne-elisabeth.nl

Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00

KVK 62492217 NL003484964B56