Powerfulness

Wij zetten ons in om merken te versterken en online aanwezigheid te verbeteren door middel van creativiteit en storytelling. Een van onze meest recente projecten is onze samenwerking met Powerfulness, een organisatie die trainingen biedt in zelfverdediging en weerbaarheid om fysieke en mentale kracht te helpen ontwikkelen.

Bij Powerfulness draait alles om het ontwikkelen van ware kracht, en dat gaat verder dan alleen fysieke vaardigheden. Ze geloven sterk in de kracht van mentale veerkracht en zelfvertrouwen als essentiële bouwstenen voor innerlijke empowerment. Hun missie is duidelijk: jou helpen op jouw weg naar zelfvertrouwen en weerbaarheid, waarbij zowel fysieke als mentale training centraal staan.

Merkidentiteit

De eerste stap was het definiëren van de merkidentiteit van Powerfulness. In nauwe samenwerking werden de kernwaarden, missie en visie vastgesteld. Met deze bouwstenen in handen, begonnen we aan de creatie van een visuele identiteit die de essentie van Powerfulness weerspiegelt. Hieruit ontstond ook de payoff “jij bent sterker dan je denkt”.

Website

Vervolgens wendden we ons tot webdesign en -ontwikkeling. Een moderne en aantrekkelijke website was cruciaal om de boodschap van Powerfulness te delen. We creëerden een WordPress-website esthetisch aantrekkelijk is, intuïtief en gebruiksvriendelijk.

Het was van groot belang om de boodschap van Powerfulness helder over te brengen. We werkten samen aan teksten die niet alleen informeerden, maar ook inspireerden. De waarde van zowel fysieke als mentale training werd verpakt in woorden die zelfvertrouwen en weerbaarheid ademden.

Landingspagina's

Naast het ontwikkelen van de huisstijl, website en het merkverhaal maken we ook doelgroep-specifieke landingspagina’s. Dit is een doorlopend project waar wij voor iedere hulpvraag een informatieve pagina creëren. Voorbeelden zijn pagina’s over training voor alleenstaande moeders, training voor mensen die worden of zijn gepest, of voor mensen die een personal coach zoeken.

samenwerken

Wil jij samenwerken met Studio Sanne Elisabeth? Stuur ons een berichtje!

Contact

Stuur een berichtje

0630264054

info@sanne-elisabeth.nl

Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00

KVK 62492217 NL003484964B56