Ideeën
tot leven brengen

Projecten beginnen met een gepassioneerde ondernemer en een idee. Goede gesprekken, een fijne samenwerking en een enthousiaste ontwerper brengen het idee tot leven.

Netwark

Dé community voor alle vrouwelijke makers, denkers en doeners uit Twente en de Achterhoek.

Als jonge ondernemende vrouw in de Achterhoek wilde ik in contact komen met inspirerende vrouwen uit de regio. Mijn zoektocht naar een community of groep leverde niks op.

Ik richtte Netwark op om hier verandering in te brengen. Het oosten barst van talentvolle en ambitieuze vrouwen en dit moet gezien en gehoord worden!


Emily Rosalia

De illustratie van een roos is een referentie naar haar prachtige naam.


Jasmijn van Gent

De eerlijke en rauwe kant van het moederschap en gezinsleven bespreekbaar maken.

Er zijn heel veel boeken, blogs en artikelen te lezen over zwangerschap en opvoeden, maar wat er allemaal op je af komt zodra de kraamhulp de deur achter zich dicht trekt, vertelt bijna niemand. Jasmijn vindt het belangrijk om de eerlijke en rauwe kant van het moederschap en gezinsleven bespreekbaar te maken.

Knuffels, gapen, dromen, slapen

Dit boekje is speciaal voor het zoontje van Jasmijn gemaakt. Een boekje vol mooie gedichtjes die tot leven komen door lieve illustraties.


Biointeractions & plant health

Een beeldmerk voor interne communicatie dat alle afdelingen representeert en verbindt.

De experts binnen de businessunit Biointeractions & plant health aan WUR bestuderen schadelijke en nuttige insecten, virussen, bacteriën en schimmels en analyseren wat hun effect is op planten. Ze detecteren ziekten en plagen en onderzoeken de gezondheid van bijen. 


Bordspel ontwerp Plant Pest Invasion

Plant pest invasion

Spel bedacht door Bart van de Vossenberg en uitgebracht in 2020 voor Year of Plant Health.

In dit spel speel je de slechterik en leer je wat er nodig is om plantenziektes en -plagen te laten slagen. Je leert wat de impact is van internationale handel op de verspreiding van plantenziektes en de maatregelen die overheden nemen om de verspreiding te voorkomen.

In samenwerking met Bart de verschillende onderdelen voor het bordspel ontworpen.

Logo’s

Logo ontwerpen voor fotograaf Jelle van der Heide, Boekeloere de podcast, Mamablog Knuffels & Bubbels.


Illustraties

Illustratieproject (maart 2020) om positiviteit en inspiratie te verspreiden in plaats van covid-19.