lang geleden, niet ver hier vandaan

Als klein meisje kon je mij vinden aan de eettafel, druk aan het tekenen, knippen en plakken om mijn eigen boeken en tijdschriften te maken. Met plaatjes en teksten wilde ik anderen interesseren voor bijzondere en belangrijke onderwerpen.

sanne elisabeth

Mijn eigen agency was (en is nog steeds) mijn droom. Twintig jaar geleden wist ik nog niet dat er zo iets als een ‘art director’ bestond, maar ik wist wel dat ik beelden en verhalen wilde creëeren.

Om mijn droom waar te maken begon ik in 2012 met mijn opleiding Crossmedia Design in Enschede. Op de kunstacademie groeide mijn passie voor ontwerpen en schrijven en ontstond een interesse in marketing.

Na mijn Bachelor of Arts wilde ik meer leren over communicatie en strategie, dus volgde ik de opleidingen Online Marketing en Social Business.

Ik leer en maak graag nieuwe dingen. Zo kom ik elke dag een beetje dichterbij mijn droom.

achterhoekse denker, maker & doener

Liefhebber van koffie, konijnen en 70’s rockmuziek. Ik probeer elke dag tenminste twee nieuwe dingen te leren. Daardoor kan ik je inmiddels van alles vertellen over de drukpers, corduroy en Plato. Aan de hoeveelheden balsamico, olijfolie en parmezaanse kaas die ik in huis heb, kun je zien dat ik in mijn vrije tijd graag Italiaans kook (én eet). Tijdens de eerste lockdown ben ik begonnen met weven, maar die creaties zullen nooit het daglicht zien.

nog meer

Je kunt mij ook kennen van twee andere ondernemingen. Ik ben naast eigenaar van Creative Studio Sanne Elisabeth namelijk ook initiatiefnemer van Netwark en co-founder van Novia Connect.

wat anderen over mij zeggen

mijn portfolio