Netwark
Netwark is dé community voor alle vrouwelijke makers, denkers en doeners uit Twente en de Achterhoek. Samenwerken hoeft niet ver van huis te zijn. Hulp ligt hier om de hoek.
Als jonge ondernemende vrouw in de Achterhoek wilde ik in contact komen met inspirerende vrouwen uit de regio. Mijn zoektocht naar een community of groep leverde niks op behalve teleurstelling.

Ik weet dat die vrouwen er zijn, maar waarom kan ik ze niet vinden?

Ik richtte Netwark op om hier verandering in te brengen. Het oosten barst van talentvolle en ambitieuze vrouwen en dit moet gezien en gehoord worden!
Huisstijl
De naam Netwark is een knipoog naar het Twentse en Achterhoekse dialect. In het Oosten van het land hebben we een echte aanpakkers-mentaliteit, we zijn nuchter, eerlijk en zijn we goed voor onze noabers.

In de huisstijl wordt dit vertaalt naar een stevig en minimalistisch lettertype. Met het groen van de natuur waardoor wij worden omgeven en het roze als link naar vrouwelijkheid. Met één voet voor uit in de letter 'R', symbool voor het streven naar vooruitgang.
Content
Elk kanaal van Netwark heeft een eigen soort content. Alle posts visueel consistent, met de kleuren, vormen en het lettertype van de huisstijl.
Website
De website is toegankelijk, duidelijk en makkelijk te gebruiken is voor iedereen. Op de homepage staat een samenvatting en call-to-action van alle pagina's. Op de blog vind je het laatste nieuws, tips en informatie.
Back to Top