Stressen om content? Niet met een contentplanning!
Sanne Elisabeth Masterclass content maken contentplanning ondernemers

datum

Jij weet dat zichtbaar en actief zijn op social media belangrijk is, maar je weet nooit wat je moet posten. Je bent ooit aan een contentkalender begonnen, maar die vind je toch niet echt handig. Nu bedenk je de dag zelf wat je gaat plaatsen. Het kost je veel tijd en zorgt regelmatig voor stress. Daar komt ook nog eens bij dat de resultaten tegenvallen, want als je dan eindelijk iets hebt geplaatst komt de enige reactie van je beste vriendin.

Content maken hoeft niet ingewikkeld te zijn

Heb jij last van contentstress? Maak je geen zorgen, je bent niet de enige. Daarnaast hoeft content maken helemaal niet ingewikkeld te zijn!
 
Tijdens mijn masterclass op donderdag 20 mei leer je hoe je een goede contentplanning maakt, je profiel optimaliseert en hoe je een inspiratiebank opbouwt. Zo heb jij altijd inspiratie en iets over te posten en een fijne planning waar je altijd op kunt terugvallen. Ik geef je alle handvatten om online beter zichtbaar te worden.
 
En een leuke bonus: je krijgt een contentplanning template die je gelijk kunt gebruiken.
 
Dus, ben jij ondernemer en wil jij starten met content en leren hoe je een goede contentplanning maakt? Op een leuke en tijdsbesparende manier?
 

Masterclass 'Starten met Content'

Wat: masterclass voor ondernemers
Wanneer: donderdag 20 mei om 19:30u
Waar: online via Novia Connect
Prijs: €10,- (ex. btw)

 

Geen tijd op 20 mei? Plan een gratis inspiratiesessie om antwoorden te krijgen op al je vragen over social media en content.

meer blogs