Diensten

Wil je een merkverhaal waar niemand omheen kan? Is je huisstijl toe aan een upgrade? Wil je professionaliteit uitstralen in je online en offline uitingen? Bekijk hieronder wat ik voor jou kan betekenen!

Concept, beeld & verhaal: het complete traject
We werken aan jouw concept en ontwikkelen samen een stevig fundament voor jouw merk of onderneming. Je concept wordt vertaalt naar boeiende en bindende beelden en teksten. Zo weet de wereld precies wie jij bent en waar jij en jouw merk voor staan. 
We creëren een merkidentiteit die uniek is en zich onderscheidt van anderen.
Kennismaken
Met een eerste kennismakingsgesprek leer ik jou kennen en ontdek ik wat we voor elkaar kunnen betekenen. Wie ben jij, waar sta je nu met jouw merk of onderneming en wat zijn jouw plannen.
Briefing
Tijdens het vervolggesprek gaan we dieper in op de materie en draait het om jouw visie en missie. Ik stel je kritische vragen en luister aandachtig naar wat je mij te vertellen hebt. Het doel van dit gesprek is om de essentie van jouw merk of onderneming duidelijk te krijgen. We bespreken kenmerken, waarden en visuele eigenschappen en hoe dit wordt gecommuniceerd.
Plan & voorstel
Ik geef vorm aan alle informatie en maak een eerste opzet, voorstel en plan. Deze nemen we samen door om te zien welke weg we inslaan.​​​​​​​
Revisie
Wanneer je hebt gekozen voor een bepaald plan, wordt deze helemaal uitgewerkt. Tijdens dit proces houdt ik je op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen. Er volgt één revisie-ronde om details aan te passen en de laatste puntjes op de "i" te zetten. 
Reflectie
Jouw branding en identiteit zijn af. We reflecteren op de samenwerking en bespreken de ontvangen documenten en bestanden. Deze documenten en bestanden zijn:
- Jouw merkverhaal
- Communicatie-gids
- Complete huisstijl (voor web en print)
- Een huisstijl-gids
- Drukwerk (optioneel)
- Fotografie (optioneel)

Basisprijs: €2.000,- 
Deze prijs is exclusief kosten voor drukwerk en fotografie. Voor aanvullende revisie-rondes en afspraken worden extra uren in rekening gebracht. ​​​​​​​
Concept, beeld óf verhaal: maatwerk
Grafisch ontwerp, copywriting, content-creatie of een andere leuk project.
Kennismaken
Met een eerste kennismakingsgesprek leer ik jou kennen en ontdek ik wat we voor elkaar kunnen betekenen. Wie ben jij, waar sta je nu met jouw merk of onderneming en wat zijn jouw plannen.
Briefing
Tijdens het vervolggesprek bespreken we jouw wensen en doelen. Ik stel je kritische vragen en luister aandacht naar wat je mij te vertellen hebt.
Het doel van dit gesprek is om in kaart te brengen waar we aan gaan werken, hoe dit er uit komt te zien en hoe we dit implementeren.
Vervolg
Welke stap in het samenwerkingsproces na de briefing volgt, is afhankelijk van wat jij nodig hebt. Tijdens de briefing bespreken we dan ook hoe het hele traject er uit komt te zien.

Prijs in overleg.
Back to Top