Tijdschriftenmaker
Ik ben Sanne Elisabeth, liefhebber van koffie, kamerplanten en konijnen. Drie dingen die ook te vinden zijn in mijn huis in Aalten. Ik ben een echte Achterhoeker: nuchter, realistisch en betrokken. Ik stroop m'n mouwen op en ben niet bang om m'n handen vuil te maken.

Mijn liefde voor ontwerpen is jaren geleden ontstaan. Ik zat vaak op mijn slaapkamer met potloden, papier, lijm en schaar mijn eigen boekjes en tijdschriften in elkaar te knutselen. Het was mijn droom om later te worden. 
Toen wist ik nog niet dat er zo iets als een art director en copywriter bestond, maar ik wist wel dat ik beelden en verhalen wilden creëren.

Om mijn droom waar te kunnen maken begon ik in 2012 met mijn studie aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Enschede. Daar was ik redacteur voor de blog van de studievereniging en ik haalde binnen vier jaar mijn Bachelor of Arts. 

Ik houd van nieuwe dingen leren, dus in 2019 rondde ik mijn tweede studie af: Online Marketing & Social Business.
Ik werkte parttime in de horeca als kok en parttime als freelancer. Totdat ik begin dit jaar thuis kwam te zitten zonder werk, net als vele anderen, door het corona-virus. 
Een goed moment om mijn leven te overzien en nieuwe beslissingen te maken. Ik besloot om te stoppen met mijn baan als kok en mij volledig te richten op mijn eigen onderneming.Heb je advies nodig of een leuk project voor me? Neem gerust contact met me op!
Stuur me een mail of een berichtje via social media en dan spreken we af voor een (virtuele) koffiedate. Met een goed gesprek ontdek ik jouw wensen en bespreken we onze ideeën en doelen.

info@sanne-elisabeth.nl
06 30 264 054
Verzenden
Bedankt voor je bericht! Je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

KVK: Sanne Elisabeth, 62492217

Back to Top